Husqvarna_a

Predstavljamo vam najnoviji i najveći Husqvarna katalog strojeva i dodataka.

Husqvarna ponuda strojeva

Stalaza
Ferris_a

Marka Ferris® je proizašla iz koncepta “proizveden da traje” što se nastavlja i danas, uz povijest punu impresivnih inovacija. Od prvog hidrostatskog pogona za kosilice iza kojih se hoda, pa do prvog i jedinog patentiranog sistema ovjesa za sjedeće kosilice u ovoj grani industrije, Ferris nastavlja s uvođenjem inovacija.

Stalaza
Stiga_a

Za one koji odaberu Stigu, ne radi se samo o kombinaciji sirove snage i perfekcionizmu. Također se tu radi i o ergonomiji i o tome da je svaki pomak udoban koliko je to više moguće. Kada čovjek i stroj imaju sve što im je potrebno za profesionalan posao, tada uistinu možete vidjeti zadivljujuće rezultate.

Stalaza
Simplicity_a

Simplicity® brand nudi vrhunsku opremu za travnjake i vrtove, te je prepoznat kao brand s najkvalitetnijim otkosom u industriji.

Tražite li traktorsku kosilicu ili kosilicu s okretom u mjestu, u ponudi ćete pronaći mnoge proizvode različitih značajki od raznih proizvođača. No, ako se koncentrirate na ono što je bitno, a to je: pouzdanost, udobnost, kvaliteta otkosa i činjenica da imate najljepši travnjak u susjedstvu, Vaša odluka će biti laka…….Simplicity.

Stalaza
grillo1

Grillo katalog 2018.

Stalaza
Lowe-Stocker1

Predstavljamo vam najnoviji i najveći Lowe – Stocker veleprodajni katalog za maslinarstvo i vinogradarstvo.

Upoznajte Lowe asortiman i asortiman Stockergarden

Stalaza
Silky

Silky katalog svih proizvoda

Stalaza
Guard Industrie

Predstavljamo Vam kataloge Francuske firme GuardIndustrie, čiji smo generalni zastupnici za Hrvatsku.

Upoznajte proizvode iz Guard Industrie asortimana.

Stalaza