Guard Industrie

O Guardindustrie

U Guard Industrie proizvodimo ekološke i inovativne proizvode namijenjene očuvanju baštine i ljepote domova i zgrada. Naš široki asortiman proizvoda omogućuje nam da se obratimo širokom rasponu klijenata, i profesionalnih i privatnih: Da li sami radite van ili iznutra, obrtnici, arhitekti, graditelji i majstori radova, ali i industrijski kamen, beton i građevinski materijali … Mi su stručnjaci u skrbi o materijalima gotovo 30 godina. Limestone, mramor, granit, škriljevac, pločice, beton, cement, pločice, cigle, terakota … Ne postoji mineralna površina koja ima neku tajnu za nas.

ImperGuard®-logo

Visokoučinkovita zaštita od vode za sve porozne građevinske materijale.

ImperGuard® je impregnacija visoke otpornosti na vodu dizajniran za zaštitu poroznih zidova, fasada i krovova od vlage. ImperGuard® prodire duboko u pore materijala kako bi ih pretvorio u vodo-nepropusne, te na taj način ograničava negativne učinke uzrokovane vlagom, prodorom vode, kiselom kišom, erozijom, ciklusima zaleđivanja / pregrijavanja, formiranjem mahovine i lišajeva, pojavom cvjetanja ili salitre, itd. Snažna hidrofobnost ImperGuarda® aktivira se vrlo brzo (od nekoliko sati do tri dana).

Imperguard
ProtectGuard®-HD

Potpuna zaštita manje poroznih površina i materijala od vode, ulja, mrlja i grafita i podova koji su izloženi teškom prometu.

ProtectGuard® HD je referentni proizvod za zaštitu podova izloženih velikom prometu od vode, ulja, prljanja i grafita. Njegova izvrsna zaštitna svojstva također štite površine pod velikim prometom. ProtectGuard® HD trajno štiti sve malo porozne materijale i sprečava glavne uzroke oštećenja poput onečišćenja zraka, masnoća, infiltracije prljavštine, žvakaćih guma, grafita … Odgađa starenje podloge i olakšava njezino održavanje , ProtectGuard® HD je trajni impregnacijski premaz koji ne stvara film, podloga ostaje prozračna i paropropusna. Posve bezbojna nakon primjene, ne mijenja izgled ili prirodu tretiranog materijala. Osim toga, savršeno se odupire UV zračenju i vremenom ne žuti.

ProtectGuard®-HD
ProtectGuard® MG

Impregnacijski zaštitni premaz za izrazito slabo porozne materijale (mramor i granit), otporan na vodu, ulje, prljavštinu i mrlje

ProtectGuard® MG je proizvod nove generacije, vrlo koncentriran u aktivnom materijalu i izuzetno učinkovit u zaštiti poroznog i blago poroznog materijala. Sprječava ulaz vode, ulja, masti, slabe kiseline (voćni sok, začini) i sve vrste prljanja. ProtectGuard® MG je trajni impregnirani proizvod koji ne proizvodi film i materijal ostaje propusan za zrak i vodenu paru. Bezbojna nakon nanošenja, ne mijenja izgled ili prirodu obrađenog materijala. ProtectGuard® MG je također potpuno otporan na UV zrake i ne žuti tijekom vremena.

ProtectGuard® MG
ProtectGuard® WF Premium

Potpuna zaštita manje poroznih površina i materijala od vode, ulja, mrlja i grafita i podova koji su izloženi teškom prometu.

ProtectGuard® WF Premium daje poroznoj i niskoj poroznoj mineralnoj površini vrlo intenzivan “mokar izgled”, što znači da proljepšava i oživljava originalnu boju površina. ProtectGuard® WF Premium također pruža zaštitu od vode,  od ulja i zaštitu protiv mrlja. Stoga trajno štiti sve materijale i sprečava glavne uzroke pogoršanja, poput onečišćenja zraka, masnih fleka … Odgađa starenje podloge i olakšava njegovo održavanje. ProtectGuard® WF Premium je impregnacijski proizvod, površina ostaje propusna za zrak i vodenu paru. Otporan je na promet i zadržava dugotrajni mokri izgled.

ProtectGuard® WF Premium