SERVIS

Dobrodošli u naš ovlašteni servis.

U našem ovlaštenom servisu koji je opremljen sa svim potrebnim alatima, kako ručnim tako i specijalnim nudimo mogućnost servisiranja cjelokupnog programa Husqvarna i Jonsered.

U našem servisu osim usluge popravka strojeva nudimo Vam i usluge brušenja i montaže lanca, ravnanje radilice…

Kvalitetu našeg poslovanja karakteriziraju česta stručna usavršavanja djelatnika i servisera putem edukacija i radionica tijekom cijele godine. Kao ovlašteni servis s dugogodišnjom tradicijom svim klijentima nudimo kvalitetnu uslugu popravka njihovih strojeva, uz korištenje orginalnih rezervnih dijelova. Sve radove obavljamo stručno i profesionalno, točno prema uputama i u skladu sa zahtjevima proizvođača, odnosno prema priloženim normativima servisa. Naša nastojanja su da strojeve popravimo u što kraćem vremenskom razdoblju, a po dogovoru nudimo mogućnost preuzimanja i dostave većih servisiranih strojeva.

Stalnom educiranjem, znanjem i odgovarajućom opremom naši serviseri imaju i znanje i iskustvo, poznaju stroj i rad sa istim. Bilo da ste kućevlasnik sa minimalnim potrebama ili profesionalac kojem je rad na otvorenom svakodnevni posao, Voger serviser uvijek će Vam pružiti najbolji mogući savjet.

Stroj je dobar onoliko koliko o njemu brinemo. S ispravnim održavanjem i dijelovima, ispunjavati će sva očekivanja tijekom svog radnog vijeka. Pravilno održavanje i korištenje originalnih dijelova jamče da će vaša oprema raditi pouzadno i sigurno. Drugim riječima, originalni Husqvarna servis i rezervni dijelovi omogućavaju da dobijete najviše od Vaše Husqvarne, jer vaš stroj to zaslužuje!