Prikazuje se svih 6 rezultata

visokotlačni perač H PW490

Šifra proizvođača: 970 46 84-01
1 EUR = 7,53450 HRK

PW 490

Šifra proizvođača: 967 67 80-01
1 EUR = 7,53450 HRK

visokotlačni perač H PW360

Šifra proizvođača: 967 67 78-01
1 EUR = 7,53450 HRK

Visokotlačni perač H PW235R

Šifra proizvođača: 970 45 74-01
1 EUR = 7,53450 HRK

PW 235R

Šifra proizvođača: 967 67 75-01
1 EUR = 7,53450 HRK

visokotlačni perač H PW 125

Šifra proizvođača: 967 67 64-01
1 EUR = 7,53450 HRK

Visokotlačni perači

Naši visokotlačni perači nude sve kvalitetne i intuitivne značajke koje očekujete od tvrtke Husqvarna. Svaki je model optimiziran za maksimalnu učinkovitost čišćenja i dizajniran za izvrsno korisničko iskustvo. Pametne zakretne funkcije, brzi i jednostavni priključci, izdržljive metalne crpke, kotači s odličnim prianjanjem i velike dužine crijeva samo su neke od mnogobrojnih značajki koje vam pomažu da dobijete savršeni rezultat!

Metalna pumpa

Pumpa je izrađena od metala kako bi se minimizirao rizik od loma i kako biste imali proizvod s mnogo duljim životnim vijekom.

Dugo i fleksibilno crijevo

Sva naša crijeva namjerno su puno duža kako biste vi bili fleksibilniji i kako bi lakše obavljali zadatke bez bojazni za zapetljavanjem.

Lako priključivanje

Crijeva, kablovi i dodaci - sve to jednostavno se može priključiti kako bi brže započeli s radom.

Snaga vode kombinirana s preciznošću i efikasnošću

Naši visokotlačni perači nude sve intuitivne značajke i kvalitetu koju očekujete od tvrtke Husqvarna. Poboljšajte izgled svoga vozila, vrtnog namještaja, zidova, kamenih pločica ili terase - vaš Husqvarna tlačni čistač spreman je oprati svaku vanjsku površinu na kojoj se skuplja prljavština i prašina!

Dodajte kompletan asortiman pribora i uvijek ćete imati potpunu kontrolu nad svakim zadatkom.

Ako ste upoznati s poviješću naše tvrtke, tada znate da ne postoji nijedan drugi način na koji mi funkcioniramo, osim onog da krajnjem korisniku u ruke dajemo stroj u kojeg će se on moći u potpunosti pouzdati - i sigurni smo da to vrijedi i za vas!

Kompletna ponuda

Svi visokotlačni perači marke Husqvarna stvoreni su s ciljem maksimalne učinkovitosti čišćenja i s visokom izdržljivošću.

Posebnu pažnju posvetili smo korisničkom iskustvu te smo svrhovito dizajnirali i opremili naše strojeve dugim crijevima, brzim priključcima i lako okretnim funkcijama koje sprječavaju petljanje crijeva.

Izvucite najviše od snage vode

Ako želite još veću svestranost i još veću snagu čišćenja tada za vaš visokotlačni perač morate odabrati originalan Husqvarna pribor.

Neka sve bude čisto!

Naš najvažniji prirodni resurs - voda - sadrži neke neočekivane moći koje ćete moći otkriti tek kada koristite naše visokotlačne perače.

Performanse čišćenja teško se mogu nadmašiti kada se kombiniraju s vodećom tehnologijom i znanjem naših inženjera.

Budući da u mnogim područjima postoji ograničen pristup vodi, taj važan resurs nećete htjeti olako trošiti i gubiti. Husqvarna visokotlačni perači koriste oko 80% manje vode za obavljanje poslova čišćenja u usporedbi sa standardnim crijevima!

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA, PRI RADU, INSTALACIJI I VLASNIŠTVU

Koji visokotlačni perač je idealan za mene?

Performanse pranja i čišćenja određuju se kombinacijom korištenja tlaka i protoka vode. Što je veći prostor za čišćenje ili što je veća količina posla, preporučljivo je da se odabere stroj s većom učinkovitošću čišćenja koja je preporučljiva za planiranu vrstu i opseg posla.

Serija 100: Dizajnirana za osnovne poslove čišćenja i pranja kao što su terase i vrtna oprema.

Serija 200: Svestrani visokotlačni perači s robusnim i ergonomskim dizajnom, idealni za većinu zadaća čišćenja oko kuće i vrta.

Serija 300: Visoke performanse, čvrsti i dugotrajni visokotlačni perači ergonomskog dizajna koji garantiraju izvrsne rezultate na zahtjevnim poslovima kao što je pranje vozila ili čišćenje kamenih zidovova.

Serija 400: Izvanredni, potpuno opremljeni visokotlačni perači koji nude najvišu razinu učinkovitost i izvanredan vijek trajanja. Izrađeni za najteže poslove čišćenja, uključujući mobilne kućice i druge velike automobile, fasade i nekretnine.

Kontaktirajte nas ili najbližu ovlaštenu Husqvarna trgovinu kako biste saznali koji model najbolje odgovara vašoj potrebi. Također, ne zaboravite provjeriti svoje električne instalacije kako biste osigurali dovoljnu količinu električne energije za vaš Husqvarna visokotlačni perač.

Koje mlaznice koristiti?

Svi visokotlačni perači marke Husqvarna dolaze s dvije vrste mlaznica. Jedna ravna mlaznica s promjenljivim podešavanjem pritiska i jedna rotirajuća mlaznica. Ravna mlaznica je svestrana višenamjenska mlaznica koja se koristi za poslove poput čišćenja vozila, vrtne opreme i kamenih površina popust pločnika i sl. Rotirajuća mlaznica je mlaznica visokog intenziteta koja se može koristiti kada se treba ukloniti dodatna tvrdokorna prljavština. S ovom drugom u početku pokušajte čistiti na malom skrivenom području jer je učinkovitost čišćenja rotirajuće mlaznice vrlo visoka i može oštetiti neke površine.

Mogu li koristiti vodu koja nije priključena na glavni vodovod?

Svi visokotlačni perači marke Husqvarna imaju posebnu funkciju koja vam omogućuje da koristite i onu vodu koja se nalazi u spremnicima za kišnicu ili drugim tankovima. Za to je potrebna usisna cijev (opcijski pribor, kataloški broj 590 65 97-01).

Koliko je vode potrebno za Husqvarna visokotlačni perač?

Visokotlačni perač, ovisno o modelu, ima brzinu protoka od 320 l / h do 650 l / h. Husqvarna visokotlačni perači koriste koristi do 80% manje vode za postizanje istog rezultata čišćenja kao i normalna crijeva za vrt. Automatski sustav za pokretanje / zaustavljanje zaustavlja uređaj kada je okidač isključen i štedi energiju.

Što moram učiniti ako se perač ne može pokrenuti?

  • Provjerite napajanje i mrežni osigurač
  • Provjerite prekidač napajanja na uređaju
  • Ako se koristi produžni kabel, provjerite odgovara li specifikaciji napajanja uređaja i da li je u potpunosti odmotan

Što trebam učiniti ako uređaj ne stvara pritisak?

  • Provjerite je li dovod vode pravilno povezan i da je protok vode dovoljan
  • Izvadite filtar iz ulaza za vodu i očistite ga
  • Aktivirajte okidač bez mlaznice spojen s prekidačem napajanja u položaju "0 - Off". To će izbaciti potencijalan zrak u sustavu
  • Provjerite koristite li odgovarajuću dodatnu opremu.