HUSQVARNA

Robotske kosilice

Održavanje vašeg travnjaka zelenim i zdravim može zahtijevati mnogo napornog rada. Husqvarna Automower® nije samo kosilica. To je robotski koncept koji radi za vas - bez vašeg nadzora, stalno.
HUSQVARNA

Rotacijske kosilice

Husqvarna nudi široku paletu kosilica za travu i različitih načina rezanja – neke i s performansama pogona na sva četiri kotača. Bez obzira na izazove s kojima ste suočeni, posao obavljate uz vrhunske rezultate.
HUSQVARNA

Vrtni traktori

Husqvarna vrtni traktori rade na pedale i zato njima možete upravljati s obje ruke. Pružaju i udobnost i kontrolu uz siguran rad u svako doba. I nije važno kakav travnjak imate. Odabirom tri različita rezna sustava – prikupljanje, usitnjavanje (BioClip) ili izbacivanje – osigurani su vam dobri rezultati bez obzira na uvjete.
HUSQVARNA

Rider kosilice

Sa zglobnim upravljanjem i reznim kućištem smještenim s prednje strane teško je pronaći mjesta na koja Husqvarna Rider ne može doprijeti. Kombinacija kontrole, udobnosti i učinkovitosti neće samo olakšati vaš rad već ćete uživati u vožnji. Svi Rideri koriste Husqvarna patentiranu značajku Bio-Clip® koja daje vrhunske rezultate malčiranja i iznimnu profesionalnu završnu obradu.
HUSQVARNA

Profesionalne rider kosilice

Husqvarna Rideri opremljeni su reznim kućištem niskog profila koje se montira sprijeda. Pruža vam savršen pregled radne površine te omogućuje precizno i detaljno šišanje. Omogućuje i nenadmašivo pristupanje prostorima ispod ograda, grmlja, klupica itd.
HUSQVARNA

Baterijski program

Serija baterija tvrtke Husqvarna izrađena je kako bi vam pružila svu snagu i intuitivan dizajn koji očekujete i zahtijevate od proizvoda s našim imenom. Donose sigurnost i pouzdano učinkovitost za doslovno svaki posao —, od povremenog korištenja do svakodnevnog cjelodnevnog rada.
HUSQVARNA

Trimeri i čistači

Svi Husqvarna trimeri i čistači šikara namijenjeni su za učinkovito obavljanje radova te su jednostavni za transport i rukovanje. Sve što trebate jest prilagoditi ih vašim potrebama – u ponudi je mnoštvo praktičnih funkcija i dodatne opreme.
HUSQVARNA

Prozračivači

Doći će vrijeme kada će zemlja ispod vašeg travnjaka postati tako zbijena i gusta da će negativno utjecati na rast trave. Prozračivač može pomoći pri oporavku travnjaka tako da će poboljšati poroznost tla, omogućiti drenažu i potaknuti gliste. Pravi lijek za vaš travnjak!
HUSQVARNA

Motorni puhači

Razmislite o puhačima. Prvo što vam zacijelo pada na um jest uklanjanje lišća i ostataka iz vašeg vrta. No, možda ne znate da svoj Husqvarna puhač možete koristiti i za brojne druge stvari. Ukratko, to je snažan stroj za svaku vrstu čišćenja na otvorenom.