IZJAVA O PRIVATNOSTI

ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Voger d.o.o. obavezuje se čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših kupaca.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, NN103-2003-06-26.

Svi djelatnici Voger d.o.o. d.o.o. i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštivati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne žele da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Osobni podaci kupaca se čuvaju na sigurnom poslužitelju i dostupni su samo djelatnicima Voger d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Uporaba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, te obavješćivanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem usluge Internet trgovine.

Voger d.o.o. jamči da osobni podaci korisnika Internet stranice www.voger.hr neće nikada biti dani na uvid i uporabu trećoj strani, bez prethodne izričite privole korisnika. Od ovoga se izuzima uvid od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga.

Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka te dajete izričitu suglasnost da Voger d.o.o. može, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka, obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe vlastitih evidencija i pružanja usluga obavješćivanja o novim proizvodima i uslugama.

U svrhu pristupanja i/ili korištenja sadržaja Internet stranice Voger  d.o.o. može prikupljati samo one osobne podatke korisnika (ime, adresa, OIB, telefonski broj ili e-mail adresa) koje mu isti dobrovoljno dostavi, a prikupljene podatke može obrađivati i koristiti samo uz privolu korisnika i u svrhe određene  Uvjetima.
Smatra se da je korisnik u trenutku pristanka na davanje osobnih podataka dobrovoljno pristao i na obradu i korištenje danim podatcima u svrhe predviđene Uvjetima.
Prikupljene podatke Voger  d.o.o. koristit će isključivo u svrhu ispunjena ugovornih obveza te što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba, navika i zahtjeva korisnika kao i daljnjeg razvijanja te kvalitetnijeg pružanja svih usluga Voger  Internet prodaje, i to bez otkrivanja identiteta korisnika i/ili osobnih podataka koji omogućuju otkrivanje identiteta korisnika.
Voger  d.o.o. će automatizirano bilježiti podatke o navikama korištenja Voger  Internet prodaje od strane korisnika, među ostalim i zapisničku datoteku o posjećenosti određenih stranica i/ili sadržaja, te takve podatke koristiti isključivo u svrhu unapređivanja svoje usluge te prilagodbe i individualizacije promotivnih aktivnosti prema potrebama pojedinog korisnika.
Prilikom dobrovoljnog davanja osobnih podataka, korisnik jamči da su isti potpuni, istiniti, točni i ažurni, te će u tu svrhu Voger  d.o.o. omogućiti korisnicima pristup njihovim osobnim podacima.
Povodom zahtjeva korisnika za uklanjanjem njihovih osobnih podataka Voger d.o.o. će iste ukloniti, pridržavajući pravo onemogućavanja pristupa i/ili korištenja određenim sadržajima Internet stranice u odnosu na te korisnike.
Korištenjem bilo koje usluge ili informacije s ovih web stranica, prihvaćate u potpunosti pravila i uvijete korištenja.U koliko niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, molimo vas da ne koristite ovu web stranicu.