nano-protect
Zatvori

CERAMIC PROTECT®

120,00 kn s PDV-om

Ceramic Protect® čini površinu EASY-2-CLEAN(jednostavno čišćenje) i daje super vodoodbojni efekt zaštićenoj površini. Kamenac, prljavština te otrovna prljavština na keramici s lakoćom se očiste pomoću vlažne krpe. Zaštitite keramičke površine koje su ugrožene od vode, ulja ili prljavštine. Proizvod je siguran i pripremljen za uporabu.

nano-protect
Zatvori

GLASS PROTECT®

120,00 kn s PDV-om

Glass Protect® čini površinu EASY-2-CLEAN(jednostavno čišćenje) i daje super vodoodbojni efekt zaštićenoj površini. Kamenac, prljavština te otrovna prljavština sa staklenih površina s lakoćom se očiste pomoću vlažne krpe. Zaštitite staklene površine koje su ugrožene od vode, ulja ili prljavštine. Proizvod je siguran i spreman za upotrebu.

nano-protect
Zatvori

STONE PROTECT®

150,00 kn s PDV-om

Stone Protect® za POROZNE MATERIJALE je inovativni proizvod izrađen na vodenoj bazi. Podlogu čini vodootpornom i služi kao pojačanje za većinu mineralnih podloga. NANO čestice koje sadrži Stone Protect® prodiru duboku u podlogu i stvaraju dugotrajnu hidrofobnu zaštitu unutar i izvan podloge.

nano-protect
Zatvori

WOOD PROTECT®

172,50 kn s PDV-om

Wood Protect® proizvod osigurava najveću moguću zaštitu za sve drvene površine nakon samo jednog nanošenja! Wood Protect® stvara nevidljivu zaštitu od vlage, prljavštine, lišajeva i širenja mikroorganizama.