stiga
Zatvori

STIGA SGS 60 LI – baterijske škare za travu i živicu

765,00 kn s PDV-om

STIGA SGS 60 LI, škare za šišanje trave baterijske, škare za šišanje živice baterijske, Lithium-ion, 3,6 V, 1,1 Ah, 8 cm nož za travu, 16 cm nož za živicu, za fino šišanje trave i živice

Idealan alat za fino uređivanje živica ili travnjaka.  Li-ion tehnologija baterije omogućuje duže vrijeme rada i punjenje u bilo koje vrijeme bez gubitka kapaciteta.

stiga
Zatvori

STIGA SHT 48 AE – 48V baterijske škare za živicu

875,00 kn s PDV-om

STIGA SHT 48 AE, škare za živicu, baterijske, 48 V, 2,5 Ah, 570 mm, prilagodljiva stražnja ručka

Ekološki prihvatljive baterijske škare za živicu,  s laserski preciznim dvostranim noževima, koji omogućuju minimalnu vibraciju pri radu. Podesiva stražnja ručka s mekom oblogom dodatno pridonosi ergonomiji u radu. Baterija visokog napona i velikog kapaciteta omogućuje konstantnu snagu, dugotrajan rad i mnogobrojna punjenja.

Napomena: Baterija i punjač nisu uključeni u cijenu alata te se kupuju zasebno.

stiga
Zatvori

STIGA SHT 4620 A – 20V baterijske škare za živicu

1.575,00 kn s PDV-om

STIGA SHT 4620 A, škare za živicu akumulatorske, 20 V, 1,5 Ah, 460 mm, prilagodljiva ručka

Ekološki prihvatljive baterijske škare za živicu s laserski preciznim dvostranim noževima, koji omogućuju minimalnu vibraciju pri radu. Podesiva stražnja ručka u 5 položaja s mekom oblogom i odlična uravnoteženost, dodatno pridonose ergonomiji. Litij-Ion baterija konstantne snage za dugotrajan rad i mnogobrojna punjenja. Baterija i punjač uključeni u cijenu uređaja.

stiga
Zatvori

STIGA SMT 48 AE – 48V baterijski multifunkcijski uređaj

1.725,00 kn s PDV-om

STIGA SMT 48 AE, multifunkcijski uređaj, baterijski, 48 V, 2,5 Ah, 570 mm, lančana pila za grane i škare za živicu

Dva vrtna  alata u jednom uređaju. Multifunkcijski uređaj, pogonjen dugotrajnom baterijom visokog napona, omogućuje vam obrezivanje grana lančanom pilom od 20cm ili šišanje živice laserski preciznim noževima podesivim u 8 položaja za 105° rotacije. Brza izmjena nastavaka, rad bez žice i goriva osigurava slobodan i ugodan rad.

Napomena: Baterija i punjač nisu uključeni u cijenu alata te se kupuju zasebno.

stiga
Zatvori

STIGA SHT 24 AE – 24V baterijske škare za živicu

1.795,00 kn s PDV-om

STIGA SHT 24 AE, baterijske škare za živicu, 24 V, 4,0 Ah, rez 480 mm, prilagodljiv stražnji rukohvat

SHT 24 AE je savršen alat za njegu živica. Podesiv rukohvat pruža korisniku iznimnu ugodu pri radu u svim položajima. Dvostruke oštrice kvalitetno obrađenih noževa i brzina od 2800 okretaja u minuti, jamac su preciznih i stručnih radnih rezultata. 4.0 Ah baterija i punjač kompatibilni su sa svim alatima u 24V segmentu baterijskih alata i uključeni su u cijenu proizvoda te se također prodaju zasebno.

Napomena: Baterija i punjač uključeni su u cijenu alata.

stiga
Zatvori

STIGA SHT 80 AE – 80V baterijske škare za živicu

2.075,00 kn s PDV-om

STIGA SHT 80 AE, baterijske škare za živicu, 80 V, 2,5 Ah, rez 570 mm, prilagodljiv stražnji rukohvat

Lagane, snažne i ugodne za rad baterijske škare za živicu. Izvrsni rezultati rada zahvaljujući inovativnoj i jedinstvenoj 80V tehnologiji. 80V snage savršeno se može nositi i s benzinskim uređajima. Ekološki prihvatljiva alternativa alata uvijek spremnog za rad i bez velikih troškova održavanja. Bez kablova ili nalijevanja goriva. Baterija i punjač prodaju se zasebno. Preporučen kapacitet baterije 2,5 Ah. U prodaji dostupne i baterije od 4,0 i 5,0 Ah koje mogu dodatno produžiti efektivno vrijeme rada.

Napomena: Baterija i punjač nisu uključeni u cijenu alata te se kupuju zasebno.

stiga
Zatvori

STIGA SMT 24 AE – 24V baterijski multifunkcijski uređaj

2.595,00 kn s PDV-om

STIGA SMT 24 AE – 24V baterijski multifunkcijski alat, kresač visokih grana: lančana pila (20 cm) i škare za živicu (45 cm)

Dva lagana, praktična i snažna vrtna  alata u jednom uređaju. Multifunkcijski stroj pogonjen baterijom, omogućuje vam obrezivanje grana lančanom pilom duljine reza od 20 cm ili šišanje živice laserski preciznim noževima, zglobno podesivim u 105°. Brza izmjena nastavaka te izostanak žice ili goriva  osigurava slobodan i ugodan rad. 4.0 Ah baterija i punjač kompatibilni su sa svim alatima u 24V segmentu baterijskih alata i uključeni su u cijenu proizvoda te se također prodaju zasebno.

Napomena: Baterija i punjač uključeni su u cijenu alata.